hitsPakkevideo | Orlando, Florida


Poster denne videoen på nytt så den ligger både i "Disney" og "Videoer" kategoriene. Men hvis du ikke har sett den ennå, sjekk den ut! Som jeg har sagt tidligerer så planlegger jeg flere youtube videoer, som lookbooks og USA hauls. Så gjerne subscribe til kanalen min for å få med dere det.

Makeup your mind


Hvis du fortsatt ikke har sett sminkevideoen jeg filmet for en stund siden, sjekk den ut! Jeg er kanskje veldig sarkastisk i videoen, men dette er faktisk min vanlige sminkerutine. Bortsett fra øyenskyggen da, ikke alltid jeg gidder å styre med det. Dere kan også gjerne subscribe til youtubekanalen min, har planer om å legge ut flere videoer. Slik som lookbook og USA haul. Det tror jeg kan bli gøy.

Musikkvideo [laget av meg]

Siden jeg har laget noen videoer for youtube i det siste, noe jeg egentlig har hatt lyst til lenge, så tenkte jeg å dele en musikkvideo jeg lagde for noen år tilbake.

Litt bakhistorie om musikkvideoen:
Jeg lagde den for et prosjekt vi hadde siste året på vgs, jeg gikk medier og kommunikasjon. Dette var første gang jeg filmet med en speilrefleks. Det var ikke like normalt første og andre året mitt, men tredje året så fikk vi endelig inn én speilrefleks som kunne filmes med. Det vises derfor veldig godt at dette var første gang. Jeg kunne ikke helt hvordan man kontrolerte blenderen og shutteren når man filmet, noe som endte opp med flikker av lys og overeksponert til tider. Så når jeg ser tilbake på denne får jeg litt vondt i hjertet. Men til tross for alt så er det en video som er gøy å se tilbake på.

Hele produksjonen er gjort av meg og "skuespilleren" er venninna mi Pia. Halvparten av videoen ble også filmet under ekstremt stress siden hun skulle rekke en buss og jeg måtte få de siste bildene. Jeg husker jeg sprang frem og tilbake for å tømme ut vannet til blomsterne. Jeg hadde jo da tenkt metaforisk og valgt at jo mer forelsket hun ble, jo rødere kinn fikk hun og jo rødere ble vannet i vasen. Og etterhvert som kjærligheten døde ut ble hun blekere og vannet borte.

Jeg ville også imponere lærerne mine litt ekstra så jeg kontaktet managern til Mindy Gledhill og spurte om det var greit å bruke sangen hennes. Jeg fikk et ja tilbake, så lenge jeg inkluderte linkene hennes i boksen under. Så jeg har fullt lov til å legge ut denne på youtube. Noe som er en bra ting med tanke på at den har nå fått 12 384 views. Det må jeg si er litt stas, selv om jeg skulle ønske videoen var bedre.

 Tanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow