hitsÅ miste et kjæledyr

Som jeg tidligere har nevnt måtte vi avlive katten min. Det må være det styggeste ordet jeg vet om. "Avlive". Som oftest så tenker jeg på folk som avliver dyrene sine fordi de ikke vil ha de lengre, ikke fordi de må. For noe jævlig å gjøre. Det finnes alltid andre alternativer om de ikke er døende. Ihvertfall i Norge. Det er ikke poenget med dette innlegget.

Jeg er den gærne kattedamen som folk alltid kødder med. Jeg ser 100% en fremtid med 3-4 katter, slanger, øgler, rotter og ingen barn. Jeg er 24 år og er fortsatt skuddsikker på at jeg ikke skal ha barn. Nettopp blitt tante, det holder for meg. Uansett, jeg vokste opp med masse katter rundt meg. En stor grunn til at jeg utviklet allergi mot de dessverre. Som om det stopper meg. I min barndom hadde vi ei jentekatt som fødte 3 kull til sammen. Noen av de beholdt vi, resten ble gitt bort til andre familier. Jeg har opplevd at kattene mine har blitt påkjørt, forsvunnet og fått svulst. Det er helt jævlig.

Processed with VSCO with c1 preset
Tooscen og McLovin. Begge er nå i kattehimmelen.

For noen år tilbake så mistet jeg min kjære Tooscen. Jeg husker så godt når jeg sa hade til han. Noe så jævlig. Der satt han i katteburet sitt, skjønte ingenting av hva som skulle skje. Jeg knakk sammen. Jeg greide ikke være med til dyrlegen. Så mens mor og far tok han dit satt jeg hjemme å hylgråt. 12,5 år ble han. Hele barndommen jeg faktisk kan huske var han der. Vi hadde flere katter gjennom oppveksten, men ingen levde like lenge som Tooscen. Jeg var veldig knyttet til han for å si det sånn. Jeg gråter mens jeg skriver dette. Bare jeg ser et bilde av de så kommer tårene. Fyfaen, jeg er egentlig veldig tøff, men ingenting knekker meg like mye som dette.

Det som skjedde med Tooscen var at han fikk svulst. Vi fant det ut såppas sent at dyrlegen sa det var lite man kunne få gjort. For en måned siden fikk vi samme nyhet om McLovin. Vi hadde vært på sjekk en måned før det igjen og fikk da beskjed om at det mest sannsynelig bare var feber. Katten min bodde jo i Trondheim med foreldrene mine, mens jeg bor her i Oslo. Så når jeg dro hjem en tur skjemte vi han bort og prøvde gjøre alt for å få han frisk igjen. Det virket som det funket først, men så ble det bare verre igjen. Jeg fløy tilbake til Oslo dagen før de dro til dyrlegen igjen. Der fikk de beskjeden. Mor ringte meg mens de var hos dyrlegen. Det endte med at de måtte avlive han der og da. Det var ingen vits å pine han. Jeg fikk ikke engang satt ordentlig hade. Alt skjedde så fort.7 år ble han. Han kunne blitt dobbelt så gammel. Det har vært en vond tid den siste måneden. Jeg har null lyst å dra tilbake til Trondheim. Nå er det ingen katter hos mor og far. Det har ALLTID vært katter der. Det må føles så sinnsykt tomt. Sove der uten en katt i senga, jeg kan ikke tenke meg noe verre.Jeg har egentlig mange flere bilder av han, men harddisken min med alt på er blitt ødelagt så de har jeg ikke tilgjengelig akkurat nå. Må få fiksa den harddisken for der har jeg ALT av bilder fra barndommen til nå. Ganske krise egentlig.


2 MÅNEDER UTEN KJØTT | Dag for dag23 august

I dag bestemte jeg meg for å slutte spise kjøtt etter å spist en halv roastbiff burger på Mc Donalds. Har tenkt på det alt for lenge og jeg ble så kvalm av den burgern at jeg tenkte nå skjer det. Jeg har tidligere sluttet spise kjøtt i ca 3 måneder, men startet igjen da julemiddagen kom på bordet. Det var da jeg bodde i USA og visste at kjøttproduksjonen var forferdelig. Jeg vet at i Norge er det bedre. Men jeg må slutte være dobbeltmoralsk. Jeg sier jeg elsker dyr over alt på jord, spesielt katten min, men likevel spiser jeg en hel del forskjellige dyr. For å være ærlig så får jeg ikke dårlig samvittighet av å spise kjøtt og kjente heller ikke noe samvittighet lette da jeg sluttet. Det var også en av grunnene til at jeg startet så lett igjen. Men denne gangen skal jeg sette meg ned å se dokumentarer om dette tema. Hjelpe meg komme med flere gode grunner til å ikke starte spise kjøtt igjen. Jeg vet ikke hvor lenge dette vil vare og om det vil bli permanent. Men tanken på en ny fastfood burger gjør meg ihvertfall kjempekvalm. Jeg kommer forresten fortsette spise fisk og sjømat. Men skal prøve unngå oppdrettsfisk da jeg er helt i mot hvordan fiskene behandles.

For å være ærlig så kommer dette til å være vanskelig når det kommer til noen av mine yndlingsmiddager. Fiskeboller i hvitsaus kan jeg heldigvis fortsette spise, men kjøttkaker, biff og fløtegratinerte poteter, taco og sodd blir en liten utfordring. Heldigvis er taco egentlig null stress, har spist det uten kjøtt før og så lenge man har tacokrydderet så smaker det kjempegodt. Sodd kan man jo bare ta ut kjøttet av, jeg elsker potet så tror det skal gå helt fint. Må bare finne erstattere og være flinkere på å faktisk lage ordentlig mat fra nå av. I dette øyeblikket så befinner jeg meg i Japan, så det er ikke mye hjemmelaga mat jeg spiser her uansett. Men skal se etter litt inspirasjon fra blogger også videre.

24 august
Har egentlig ikke mye oppdatering å komme med. Det har kun gått én dag og om jeg skulle hatt noen problemer allerede nå hadde dette blitt en umulig reise, haha. Jeg må også oppdatere at foreløpig så spiser jeg ting med gelatin i seg, måtte bare få sagt det. Håper på å få kuttet ut det etterhvert også, men jeg er for glad i visse typer godteri hvor gelatin er en ingrediens. Grunnen til hvorfor jeg bestemte meg for å slutte spise kjøtt igjen var også inspirert av Netflixfilmen Okja. Selv om dette er fiksjon og alt det så er ganske mye basert på virkeligheten. Anbefaler å se Okja, også fordi det er en nydelig film.

25 august
Igjen, ingen problem. Har egentlig generelt bare spist dritt i dag. Masse potetgull og lite ordentlig mat. Det er latskapen min da, som jeg må bli bedre på. Jeg vil starte å prøve «meal prep». Altså lage klar maten for flere dager frem i tid, spesielt middagene. Men det er vanskelig å starte med nå som jeg ikke har noe av mitt eget kjøkkenutstyr som matbokser, osv. Så det får jeg starte med når jeg faktisk finner meg en leilighet å flytte til.

26 august
Null kjøtt, null problem. Kom i litt problemer da jeg skulle spise på en restaurant. Du skulle tro de fleste kan snakke engelsk i Tokyo, men sånn er det ikke. Så når jeg spurte om ting som «Corn, cucumber, avocado» så forsto hun ikke i det hele tatt hva jeg mente. Derfor var det litt vanskelig å kommunisere om det var kjøtt i maten. Men jeg så på menyen at den het veggie noe, og at det var to options. En med kjøtt og en uten, så det ble løst helt fint. Men ja det kan være litt vanskelig å kommunisere slike ting når man er i et annet land.

28 august
Jeg spiste en dritgod taco hvor de hadde varme syltede grønnsaker og sopp istedenfor kjøtt. Jeg er jo ikke glad i sopp engang pga konsistensen, men merket det ikke i denne tacoen. Foreløpig trenger jeg ikke oppdatere daglig fordi det er ikke så mye nytt å komme med. Jeg føler den vanskeligste tiden er når man lager mat eller spiser med andre. Og høytider. Siden jeg er alene i Japan så er jo ikke det noe problem akkurat.

31 august
Kjenner på kroppen at den ikke får i seg alt den trenger. Da mener jeg ikke kjøtt, for det trenger den jo ikke. Men her borte er jeg enda dårligere på å spise nok fyldige måltider. Jeg blir mett kjapt som vil si at sulten kommer oftere. Det har jeg løst ofte ved å erstatte ekstra måltid med potetgull og godteri. Not good. Men det har jo noe med at de ikke har brødet mitt her eller andre generelt typisk norsk mat.

4 september
Last day in Tokyo. De siste dagene har jeg for det meste spist drittmat. Ingen ordentlig måltider, bare halvveis på alt. Det har jeg kjent på magen for å si det sånn. Å ikke spise kjøtt har jo uansett ikke vært problemet her. Hadde jo spist like mye dritt uansett, bare kanskje hakket mer. Jeg gleder meg sånn til å komme hjem til norsk mat. Aah som jeg elsker norsk matbutikker. De har alt jeg liker. Jeg lengter etter Superbrødet mitt fra Coop med rødbettesalat for å si det sånn. Jeg innser det hver gang jeg reiser, hvor himla glad jeg er i norsk mat.

16 september
Har vært litt dårlig på matfronten siden jeg kom hjem egentlig. Siden jeg bor i kompisen min sitt kollektiv hvor han deler med 8 andre så frister det lite å stå på kjøkkenet og lage mat. Så har gått i mye knekkebrød og brødskiver. Men jeg har også spist mange gode middager. Prøvd vegetarburger på både Fridays og Hard Rock, begge var overraskende gode! Den på Fridays må være den beste vegetarburgern jeg har spist. Har også spist masse taco, både laksetaco og vanlig. Prøvde to forskjellige typer kjøtterstatere. Begge funket helt greit siden jeg har såpass lite i uansett. Men ingen favoritt foreløpig.

9 oktober
Jeg har vært veldig dårlig på å sjekke inn, men det har ikke vært spesielle vanskeligheter så har ikke hatt grunn. Helt til i dag. Jeg innså nå at noe av det vanskeligste med å slutte spise kjøtt kan være kommentarene fra andre. Vennene mine har alltid vært positiv til det, så har ikke noen problemer der. Men familie derimot, de kan ha mikset meninger. Noen er positive og blir litt interesserte i det, andre kommer heller med unødvendige kommentarer. «Når skal du starte spise kjøtt igjen da?» «Hva skal du liksom spise på julaften da? Ikke ribbe, pinnekjøtt, pølse?» «Ja, det er jo ikke så lett å finne mat til deg da når du ikke spiser kjøtt». Det virker som folk gjør det så vanskelig for seg selv over det faktum at JEG ikke spiser kjøtt. Jeg har ikke klagd ett eneste sekund. De kommer opp med scenarioer hvor det er vanskelig for meg å være pescetarianer. Jeg tror kanskje det har noe med at hele slekta mi spiser kjøtt, så dette er nytt territorie. Skjønner at man kan være nysgjerrig, men jeg vil kunne spise middagen min uten å få kommentarer om det faktum at jeg ikke spiser kjøtt.

Det høres ut som jeg henger meg opp i noe alt for smått, men det har vært så mange unødvendige kommentarer og diskusjoner som andre starter de siste dagene her. Det er ikke jeg som tar det opp engang. Det føles jo ut som de vrir det til noe negativt. Hallo, jeg spiser ikke kjøtt for dyrene og miljøets skyld. Ikke for deres.

Over til noe positivt, jeg har blitt overrasket av hvor mange gode vegetarprodukter det er i butikken. Det å kutte ut kjøtt har faktisk gjort interessen for matlaging mye større. Jeg vil prøve nye oppskrifter, spise masse god mat, til og med lage mat til venner for å vise hvor mye godt man kan lage uten kjøtt.

15 oktober
Jeg har jo vært hjemme til mor og far den siste uken her nå. Noe jeg har lagt veldig godt merke til er hvor mye kjøtt de faktisk spiser. Tror ikke det går et eneste måltid uten kjøtt for de. Her om dagen stekte pappa en kotelett og det var det eneste han spiste. Jeg har alltid vært mer glad i tilbehøret enn selve kjøttet så for meg kunne det aldri fristet å kun spise kjøtt som et måltid. Men jeg er heller ikke en av de som prøver overbevise folk om å slutte spise kjøtt. De får spise det de vil, så spiser jeg det jeg vil. Noe jeg derimot har gjort er å la de smake på kjøttfrie pølser, nuggets, osv. Der har mor og far vært overraskende positive.

22 oktober
I morgen har jeg gått 2 måneder uten kjøtt. Vet ikke helt hva jeg skal si, det er jo ingen utfordring. Hvis noen tilbyr mat spiser jeg bare tilbehøret. Hvis jeg skal spise middag med venner fikser jeg meg enten noe selv og tar med eller så tilrettelegger de. Er virkelig ikke vanskeligere enn det. Nå har jeg endelig flyttet inn i et eget kollektiv her i Oslo så nå skal jeg kokkelere på kjøkkenet. Teste nye oppskrifte, osv.

23 oktober
2 Måneder uten kjøtt. Noe så fantastisk. Tenk hvor mange dyr jeg har skånet allerede. Det vil jeg fortsette med. Nylig mistet jeg katten min, han var en av grunnene til at dette startet. Jeg ville aldri spist han, så hvorfor var det greit å spise sauer eller gris? Tapet av katten min har kun styrket ønsket om å fortsette.

I dag lagde jeg meg endelig et ordentlig norsk måltid. Kjøttboller i brunsaus, gitt at det absolutt ikke var kjøtt i de bollene. Det var nydelig. Bollene kjøpte jeg på Coop Extra, de har vegetaruker nå så alt de har å tilby av det er på 25%.

Jeg spiser jo fortsatt fisk, sjømat, egg, melkeprodukter, osv. Dette er nok noe jeg aldri kommer til å kutte ut. Vet det ofte man går fra pesketarianer til vegetarianer til veganer. Det kommer nok ikke til å skje meg. Jeg gjør kanskje ikke alt jeg kan, men jeg gjør ihvertfall noe.


Jeg slutter å spise kjøtt

Da har jeg bestemt meg. For andre gang skal jeg slutte spise kjøtt (ikke fisk eller sjødyr). Jeg gjorde det ca 3 måneder da jeg bodde i USA, men har tenkt på det lenge at jeg vil faktisk gjennomføre det igjen. Dette er forresten mine tanker rundt kjøtt, jeg shamer absolutt ingen som spiser. Har bestemt meg at denne gangen skal jeg skrive en slags dagbok om det, som vil hjelpe meg holde det gående. Jeg startet bokstaveligtalt i går, så dette er nokså ferskt. Men jeg skal oppdatere om kanskje en måneds tid eller lengre om hvordan alt går, osv.
 23 august

I dag bestemte jeg meg for å slutte spise kjøtt etter å spist en halv roastbiffburger på Mc Donalds. Har tenkt på det alt for lenge og jeg ble så kvalm av den burgern at jeg tenkte nå skjer det. Jeg har tidligere sluttet spise kjøtt i ca 3 måneder, men startet igjen da julemiddagen kom på bordet. Det var da jeg bodde i USA og visste at kjøttproduksjonen var forferdelig. Jeg vet at i Norge er det bedre. Men jeg må slutte være dobbeltmoralsk. Jeg sier jeg elsker dyr over alt på jord, spesielt katten min, men likevel spiser jeg en hel del forskjellige dyr. For å være ærlig så får jeg ikke dårlig samvittighet av å spise kjøtt og kjente heller ikke noe samvittighet lette da jeg sluttet. Det var også en av grunnene til at jeg startet så lett igjen. Men denne gangen skal jeg sette meg ned å se dokumentarer om dette tema. Hjelpe meg komme med flere gode grunner til å ikke starte spise kjøtt igjen. Jeg vet ikke hvor lenge dette vil vare og om det vil bli permanent. Men tanken på en ny fastfoodburger gjør meg ihvertfall kjempekvalm. Jeg kommer forresten fortsette spise fisk og sjømat. Men skal prøve unngå oppdrettsfisk da jeg er i mot hvordan fiskene behandles.

For å være ærlig så kommer dette til å være vanskelig når det kommer til noen av mine yndlingsmiddager. Fiskeboller i hvitsaus kan jeg heldigvis fortsette spise, men kjøttkaker, biff og fløtegratinerte poteter, taco og sodd blir en liten utfordring. Heldigvis er taco egentlig null stress, har spist det uten kjøtt før og så lenge man har tacokrydderet så smaker det kjempegodt. Sodd kan man jo bare ta ut kjøttet av, jeg elsker potet så tror det skal gå helt fint. Må bare finne erstattere og være flinkere på å faktisk lage ordentlig mat fra nå av. I dette øyeblikket så befinner jeg meg i Japan, så det er ikke mye hjemmelaga mat jeg spiser her uansett. Men skal se etter litt inspirasjon fra blogger også videre.
 

24 august
Har egentlig ikke mye oppdatering å komme med. Det har kun gått én dag og om jeg skulle hatt noen problemer allerede nå hadde dette blitt en umulig reise, haha. Jeg må også oppdatere at foreløpig så spiser jeg ting med gelatin i seg, måtte bare få sagt det. Håper på å få kuttet ut det etterhvert også, men jeg er for glad i visse typer godteri hvor gelatin er en ingrediens. Grunnen til hvorfor jeg bestemte meg for å slutte spise kjøtt igjen var også inspirert av Netflixfilmen Okja. Selv om dette er fiksjon og alt det så er mye ganske basert på virkeligheten. Anbefaler å se Okja, også fordi det er en nydelig film. Jeg så forresten Cowspiracy og har nå fått enda en god grunn til å ikke spise kjøtt. For miljøets skyld.
Håper dere vil følge meg gjennom denne "reisen", haha. Så skal jeg oppdatere fortløpende. Gjerne kom med tips om bloggere eller nettsider som har litt mattips, osv.


Hjemløs

Jeg har shoppet helt sinnsykt mye her borte. Tokyo altså. Og jeg tar meg selv i å fantasere om hvordan de nye tingene skal være på rommet mitt, osv. Men så kommer jeg jo kjapt på at hey jeg er jo hjemløs. Ja, jeg har faktisk ikke et eget hjem for øyeblikket.


Rommet mitt sist jeg bodde i Oslo for 2 år siden. Ja, jeg har så sykt mye unødvendig pynt og bildet ble tatt under flytting


Bosituasjon etter Disney
Da jeg kom hjem fra Disney flyttet jeg jo selvsagt tilbake til mor og far, i Trondheim. Men jeg er en Oslojente når det kommer til Norge så det tok meg ikke lang tid å flytte tilbake dit. Så jeg fant en korttidsleie fra 13 juni til 13 august på Grunerløkka. I løpet av de to månedene dro jeg til Slottsfjell, Askim, Praha og en uke tilbake til Trondheim. Mot slutten fant jeg ut at hey jeg vil reise en måned i Japan så hvorfor stresse med å finne en ny leilighet. Jeg har en kompis som ikke bruker rommet sitt i det kollektivet han bor i siden han alltid er til kjæresten. Siden jeg var den som matchet de så krevde jeg å flytte inn i rommet hans midlertidig. Neida, joda. Jeg hadde én natt fra da jeg kom tilbake fra Trondheim til jeg skulle fly til Tokyo hvor jeg måtte flytte ut av leiligheten og inn til hans. Så jeg kom til Oslo rundt 17:00, pakket ned alle tingene mine og vasket rommet. Forså flytte alt jeg eide inn i det knøttlille rommet hans og pakke om på nytt hva jeg skulle ha med til Tokyo. Sov rundt 3 timer den natten og forsovet meg faktisk til flyet. Haha, tror du ikke faen jeg rakk det uansett. Kom 50 min før flyet gikk, var dritstressa og damen ved bagasjebåndet bare null stress er nok tid det. Så takk "gud" for at jeg ga meg selv mer enn nok tid til å begynne med.

Savner å ha et eget rom

Jeg kommer tilbake til Norge 5 september, så rekker å stemme til valget pjuuh! Da må jeg skvise inn enda mer ting i det knøttlille rommet til kompisen min. Tror kanskje jeg ender opp med å kjøpe enda en koffert siden jeg uansett har 2 kolli tilbake og har lyst på en ny koffert. Jeg reiser til Spania 18 september og er der frem til 27 september, så derfor har jeg droppet å finne meg et sted å bo for september. Men forhåpentligvis har jeg mitt eget rom fra 1 oktober av. Siden jeg hadde korttidsleie det andre stede så var jo ikke sengen eller noe sånt mitt. Her bor jeg på et hostell. Så ja, jeg savner å ha mine egne ting for å si det sånn. Selv om jeg mest sannsynelig skal tilbake til Disney om ett år, så får jeg utnytte den tiden jeg har når jeg endelig har mitt eget rom. Jeg elsker å reise og utnytte meg av muligheten mens jeg har den, men herregud som jeg gleder meg til å slå meg til ro med 3 katter, 1 armadilloøgle, 1 slange og kanskje 2 rotter. Forhåpentligvis med en kjæreste også da, men det er ikke ett krav.


Jeg sammenligner meg ikke med ordentlige hjemløse mennesker forresten. De som er i vanskelige situasjoner og ikke har noen å bo hos i det hele tatt. Men jeg har bokstaveligtalt ikke et eget hjem. Tenkte bare legge ved en slik beskjed siden noen blir garrantert triggered. Takk for meg.


Ny festival, nytt hår

Slottsfjell nærmer seg. Derfor tenkte jeg at dette er en perfekt mulighet til å farge håret igjen. Ikke permanent selvfølgelig, men det ble blått denne gangen. Tenkte at etterveksten min kanskje var lys nok til å farges også, men den skiller seg uansett ut fra resten av håret. Er jo blond naturlig, men blitt mer kommuneblond med årene. Uansett så gjør det ingenting at det ikke ble jevnt, er jo en del av looken.

Forresten jeg prøvde lash lift/vippeløft her om dagen og ble sinnsykt fornøyd. Jeg har alltid slitt med korte, tykke og håpløse øyevipper som aldri ville se bra ut med maskara på. Derfor jeg alltid har enten eyeliner eller øyeskygge på hvis jeg bruker maskara. De siste månedene har jeg prøvd iGlow og sett resultater, men i hovedsak kun på det ene øyet. Forskjellen var helt sykt når jeg tok på maskara på begge øyene, den ene så helt jævlig ut. Derfor når jeg fant ut om vippeløft så tenkte jeg det var perfekt løsning. Vippene på det ene øyet var krøllete og sto nedover i midten. Vanskelig å forklare, men det hjalp ikke at de ble lengre. Og ja dette var virkelig den perfekte løsningen. Det rettet ut de krøllete delene og fikk begge øynene til å se bra ut. Jeg håper at dette kanskje fikser problemet mitt permanent, men det får jeg se om 4 - 8 uker. Er ikke sikkert jeg gjør dette igjen, men vi får se. Uansett mer realistisk at jeg gjør det igjen enn å prøve falske vipper.


 


Det nærmer seg

Da holder jeg på å pakke ned resten av tingene som på magisk vis har fått plass i dette bittelille rommet. Jeg ga bort halve garderoben min for en stund siden, men likevel er det fortsatt en del klær jeg vil ta vare på som jeg ikke tar med meg til Florida. Hvis jeg så kan jeg være flink til å kaste unødvendige ting, men jeg pakker ofte bort ting som aldri vil bli brukt igjen og ligger heller å støver ned. Heldigvis er det ikke så mye å pakke ned akkurat nå siden alt ble pakket ned da jeg flyttet fra Oslo.


Klær jeg ikke kommer til å ta med meg, men de er såppas ny at jeg vil gi de enda en sjanse når jeg flytter tilbake igjen


I alle årene vi har flyttet og jeg har måtte pakket sammen tingene mine, så er dette første gang jeg faktisk har kjøpt esker. Tidligere har jeg fått gratis bananesker som man kan hente på matvarebutikken. Og jeg må ærlig innrømme at de kjøpte eskene er mye bedre. Bananeskene har så mange unødvendige hull hvor ting kan ramle ut. Så kommer definitivt til å kjøpe esker heller fra nå av.


Prøvde meg også på tynnere flette for første gang. Syns det ble ganske bra egentlig. Jeg synes det er finest når slike fletter er nærmere hverandre slik at fletta vil ligge naturlig bak og ikke så nærme øret som det gjør her. Men det har jeg ikke sjans til å klare på meg selv.


5 dager til Florida !
 


Skattejakt

Jeg elsker bruktbutikker og det er flere grunner til det.
For det første så gir man gamle klær og ting en ny sjanse. Dette er grunnen til at jeg selv aldri kaster klær (bortsett fra undertøy). Selv om jeg er lei av de og ikke ville gått med de selv, er det garantert noen der ute som vil forelske seg i de. Akkurat som jeg gjør med andres gamle klær. Jeg ga nylig bort en stappa søppelsekk med klær til Fretex og en annen organisasjon jeg ikke husker navnet på. Det var to bokser der jeg leverte og jeg greide ikke bestemme meg, så delte opp en halv søppelsekk til hver.

For det andre så er det som oftest mye billigere enn å kjøpe klær i vanlige butikker. I tillegg sparer man miljøet siden det teknisk sett blir gjenvinning. Og selvfølgelig så er den største bonusen når man finner skatter der. Da mener jeg selvfølgelig hva en selv anser som en skatt. Selv fant jeg et sinnsykt fint smykkeskrin hos en liten bruktbutikk i England i fjor. Husker ikke prisen, men jeg hadde nok betalt hva som helst for denne.Det er en liten rød strek (sikkert fra blyant eller noe) som jeg ikke er helt sikker på hvordan å få bort. Men i virkeligheten vises den såvidt så det er absolutt ingen krise. I tillegg kom skrinet med nøkkelen, så jeg kan faktisk låse den tihi.Det jeg liker best med dette smykkeskrinet er formen. Dette er et oktogon, siden den har åtte kanter og det gir speilet og formen noe ekstra vil jeg si.Jeg hadde mye smykker, ringer og slikt før. Men jeg fant ut at jeg bruker det såvidt lengre, så her oppbevarer jeg noen få øredobber, de få smykkene jeg bruker og hårtilbehør som bobbypins.Den øverste delen kan taes av og man kan oppbevare ting under. Her har jeg kuttet opp papp og satt på plass slik at ting ikke blir for rotete.


Smykkeskrinet jeg hadde før dette var gravstygt og eldgammel på en dårlig måte. Så jeg var så glad da jeg fant denne! Mitt første instinkt da jeg så den var faktisk at dette kunne vært en kul veske. Hadde den vært litt mindre og lettere ville jeg definitivt gått rundt med denne blandt folk. Jeg tror det er formen på den jeg forelsket meg i. Nå er det en stund siden jeg har vært på bruktbutikk, men jeg gleder meg allerede til å sjekke ut bruktbutikkene i Orlando.


Topp 5 favoritt youtubere

Jeg har vært en fan av youtube siden starten. Youtube kom akkurat i den perioden av livet mitt hvor jeg var veldig gira på å sitte på datamaskinen hele fritiden min. MSN, Nettby, 123 spill, Hotmail, Piczo og Youtube. Det var livet. Smosh, Nigahiga, Shane Dawson, Fred og mange mer. Jeg fulgte Joey Graceffa da han var Winter Spring Pro, jeg fulgte Smosh da det kun var de to og den gang Fred var relevant. Ja, mye har endret seg. Til det bedre, absolutt! Det er en karriere. Og det er sykt kult.

Humoren min har endret seg fra den gang youtube startet. Før elsket jeg parodier, spesielt Shane Dawson sine, nå hater jeg det. Jeg syntes Smosh sine sketcher var hysteriske, nå himler jeg bare med øynene. Jeg ser fortsatt på Shane, men kun på hans andre kanal kalt "Shane". Jeg ser fortsatt på Smosh, men kun på "Lunchtime with Smosh" og "Smosh is bored". Det er mange jeg har fulgt siden starten, men det er enda flere jeg har kuttet ut helt. Så hvem er det jeg følger med på nå?Danisnotonfire


Okei, okei. Ja, jeg er med i "phandom"et. Men jeg shipper Dan og meg da, ikke Dan og Phil. Just saying. Og for dere som ikke skjønner bæret, get with the program. Jeg subscribet til Dan for flere år siden. Jeg kan relatere til absolutt alt han sier og vi er basically samme person. Han har også en gamingkanal med AmazingPhil kalt DanAndPhilGAMES som jeg selvfølgelig også følger med på. Det var smart av de å lage en kanal sammen, for kjemien mellom de er hysterisk og hvis en er tom for ord kommer alltid den andre med noe. Jeg eier jo også selvfølgelig boka deres kalt The amazing book is not on fire, cause I'm a fangirl so whatevz.Nigahiga

Selvfølgelig følger jeg med kanalen hans fortsatt. Han har vært favoritten min alle disse årene. Humoren hans er spot on og han varrierer mellom vlogging og sketcher. Han er bare en så utrolig smart og gjennomtenkt person, noe som vises i alle videoene hans. Jeg liker han også like mye nå i en alder av 22 som da jeg var 14 år, så jeg vil si han passer alle aldre. Han har jo også et team bak seg når det kommer til sketchene som jeg også syns er veldig humoristiske. Han har jo en annen kanal hvor det er som oftest han, Sean og resten av gjengen som finner på noe. Det er jo kun vlogger eller behind the scenes, noe som jeg også setter pris på.Shane

Som jeg nevnte tidligere så har jeg sluttet å se på hovedkanalen hans kalt Shane Dawson TV, men jeg følger fortsatt med på hans andre kanal. På denne kanalen legger han ut videoer hvor han f.eks viser første inntrykk av kjente band han ikke har hørt/sett før, videoer hvor han smaker forskjellige snacks/fast food mat, prøver ut pinterest hacks. Ja, veldig mye varrierende. Han er jo ikke den eneste som lager videoer som disse, men det jeg syns skiller seg ut med han er hvor sinnsyk morsomme kommentarer han kommer med. Han er morsom kun ved å være seg selv og liker spesielt å komme med deprimerende kommentarer om livet sitt. I love it.

 


Julian Smith

Han var en av de få som i 2008 faktisk hadde bra kvalitet på videoene sine. Det som skilte seg mest ut var kvaliteten på bildene. Det er tydelig at han må ha gått filmskole eller ihvertfall holdt på med dette en god stund før han startet youtube. Så det å faktisk finne kvalitet på youtube var nytt for meg, det var det som dro meg inn. Men ikke nok med det, humoren hans er genial. Han lager sketcher, musikkvideoer og legger ut noen av reklamene han også har vært med på. Han rotet seg bort i en serie kalt "Breakfast" som veldig tydelig ikke gikk overens med subscriberne hans, men har nettopp startet med sketcher igjen! Det er jeg veldig glad for. Grunnen til jeg valgte å dele en av hans gamle videoer var fordi denne sangen her var jeg obsessed med! Jeg hørte på den hele tiden og var latterlig nære å kjøpe en skjorte han lagde fra denne sangen. Sanger som "I wish I was a black guy", "Never get naked in your shower", "Eat Randy", "Nice hotel", "Racist coffee" vil alltid være stuck i hodet mitt. Så hvis du ser etter kvalitet så er dette youtube kanalen for deg!

Markiplier

Okey, jeg valgte denne videoen fordi jeg lo så jeg grein første gang jeg så den og den representerer absolutt ingenting av kanalen hans hah. Hvis du ikke har hørt om han så er han da altså en såkalt youtube gamer. Han har også noen ganger andre videoer, men i hovedsak er det gaming det er snakk om. Selv ser jeg på nesten ingen slike kanaler, de eneste unntakene er denne, PewDiePie og selvfølgelig DanAndPhilGAMES. Jeg ser ikke på absolutt alle av Markiplier sine videoer, men plukker ut de spillene jeg syns er interessant. Han får meg til å le og har også fått meg til å grine to ganger (Draw my life og Lost a friend). I tillegg så kan jeg jo ikke akkurat klage på utseende og den ekstremt vakre stemmen hans ;);)Vet ikke hvor mange som vil synes dette er så interessant, men jeg er youtubefan så uansett gøy å skrive litt om mine favoritter. I tillegg vil jeg nevne noen ekstra som jeg også er stor fan av; AmazingPhil, Communitychannel, Graze Helbig, Mametown, Miranda Sings og ERB (Epic Rap Battles of History). Også må jeg få sagt hvor mye jeg savner KassemG </3. Herregud jeg elsket kanalen hans, i hovedsak serien "California on" og "AsKassem". Bildet mitt var faktisk med i en tidlig episode av AsKassem og han sa navnet mitt hihi knis. Ja, jeg har supercrush på han mhmkeey.

 


Passport design

Så jeg kom til å tenke på noe her om dagen. Hvor fine er ikke pass? Pass er jo noe man alltid har med seg når man reiser utenlands, men jeg har egentlig aldri tenkt over hvor fint det norske passet er. Og det fikk meg til å tenke på hvor fine andre pass fra andre land må være. Derfor tok jeg meg friheten til å bruke google og tenkte jeg skulle dele noen av de jeg syns var finest. Ta til betrakning at noen av landene kom det opp flere design, så om dette er designet landet bruker nå vet jeg ikke for sikkert.


Bildene er tatt fra google. Ikke alle er like bra kvalitet, men man ser ihvertfall designet.


Min favoritt når det kommer til designet på disse vil jeg si er Australia, enkel og grei. Men fargen jeg likte best er definitivt Kina's. Syns vårt pass er har ganske fint og enkelt design, pluss jeg elsker rødfargen på vår. Har hørt rykter/ sett bilder av et nytt design til det norske passet som går en helt annen retning enn disse. Jeg likte de ikke da jeg syns fargene var alt for lyse og designet var såppas "simpelt" at det ble kjedelig. Vet ikke om de allerede har startet å lage det designet da sist jeg skaffet meg pass var i 2011, men håper det er lenge til det endres isåfall.


<div id="MTc0OTQxNzM="><a href="https://activate.bloglovin.com/profile/17494173"><img src="https://activate.bloglovin.com/common/images/badge1.png" width="200" height="200"/></a></div>


Moving day

Da er det den tiden på året igjen. Når jeg skriver det mener jeg ikke at høsten er kommet og fargene skifter farge, det blir kaldere og blabla. Nei, jeg mener at nå flytter jeg igjen. Jeg flytter nesten like ofte som jeg skifter hårfarge, eller nei da hadde jeg flyttet minst 5 ganger i året og det hadde vært å ta i litt. Det jeg prøver å si er at jeg flytter ofte. Jeg har nå bodd her akkurat ett halvt år, så time to get out of here. Jeg angrer ikke på at jeg flyttet til Oslo, jeg bor i verdens fineste leilighet som ligger sentralt og er ganske billig, så på det punktet er det veldig trist å flytte ut.
Har ingen bilder av hvordan rommet mitt så ut til vanlig, så blir pakkerot-bilder

Men jeg vil videre. Det har alltid klødd i føttene mine å kunne flytte ut fra Trondheim, men for å være ærlig så syns jeg ikke jeg flyttet langt nok. Uansett hvor glad jeg er i Norge så har jeg ikke lyst til å bli her for resten av livet mitt. Jeg elsker å reise, men har aldri reist utenfor Europa. Drømmen min har alltid vært å besøke Japan (duh) og Amerika. Ja, jeg skrev nettopp at jeg har lyst til å besøke Amerika. Med det mener jeg at jeg kunne besøkt Denver og vært supergira. Hele USA fasinerer meg. Hele verden fasinerer meg egentlig. Jeg har fått nok av Norge. Jeg ser for meg framtiden min hvor jeg bor hvor som helst i verden (der det er varmt, ofc) og kommer tilbake til Norge til jul og være helt OMG SNØ I LOVE YOU. Men hvis jeg blir her vil jeg for alltid være OMG FUCK YOU SNØ.

Så hva jeg prøver å si er at jeg flytter til Florida mars 2016! Tiden går så sinnsykt sakte, jeg vil flytte nå. Men nå er det ihvertfall offisielt. Dette gjør jeg gjennom Disney International Program. Som vil si jeg kommer til å jobbe for Disney World, avdeling Epcot. Altså jeg kommer til å "representere Norge". Går ikke mer inn i detaljer om det akkurat nå. Jeg er bare supergira på å kunne flytte inn til USA. Dette programmet varer bare 1 år så forhåpentligvis vil jeg kunne komme tilbake og flytte til LA, som er min drøm hehe. Vi får se hva tiden bringer. Jeg føler bare jeg har bortkastet det siste året som har gått, så nå vil jeg komme meg lengre unna Trondheim enn Oslo.Men første steg er å flytte tilbake til Trondheim og bo der frem til mars. Jepp, flytte hjem til mor og far i 4 måneder blir hardt må jeg si. De har mindre leilighet enn jeg har her. Selv om vi er 4 stk i kollektivet så merker jeg mye mindre til de, enn jeg gjør av foreldrene mine. Jeg elsker å være uavhengig, kjøpe inn maten jeg liker, vaske mine egne klær, støvsuge/rydde rommet når jeg vil (lol, aldri) og vandre ut og inn av leiligheten akkurat som det passer meg. Så jeg føler meg automatisk som en liten unge igjen når jeg er hjemme hos mor og far, og liker det virkelig ikke. Det har ingenting med hvor glade jeg er i de, men jeg tror de fleste som har flyttet hjemmefra vil skjønne hva jeg snakker om. Men igjen, dette er snakk om litt over 4 måneder, så jeg får overleve. Jeg kommer til å bruke den siste kalde vinteren på en stund til å gå så mye på ski og ake som mulig. Det er så ironisk hvor mye jeg liker snø, men hater kulde. 


På den positive side så får jeg tilbringe den siste tiden i Norge med katten min før jeg forlater han som det horrible menneske jeg er :( </3

Om jeg kommer til å fortsette å skrive på denne nettsiden vet jeg ikke. Men om dere vil følge med videre på hvordan jeg overlever i glodhete Florida så er det bare å følge meg på instagram @uvirkelig eller tumblr @othersshouldfail.


Forfalskning

La oss snakke litt om Ebay. Eller netthandel generelt. Jeg elsker Ebay av alt mitt hjerte. Det er billig, kommer som oftest raskt i posten og når jeg betaler gjennom Paypal så er det ingen problem hvis de prøver å lure meg. MEN, det er mye falske ting på den siden. Kopi av merkeklær, sminke, bamser, øretelefoner, osv. Selv har jeg ikke alltid vært så veldig obs på det. Jeg kjøper ikke mye merkeklær, men jeg handlet f.eks en del lebestifter på Ebay for en stund siden. Min tankegang var "Wow, dette var sykt billig! Jeg kan kjøpe så mange farger jeg vil uten at det merkes i lommeboka". Og jeg ble ihvertfall gira når den ene lebestiften jeg kjøpte var fra "Mac", Lady Gaga's kolleksjon.Men sannsynligheten for at disse er ekte MAC produkter er nok veldig liten. Og man ser veldig godt på de andre som bare kalles "Balm" at det er veldig billigprodusert lebestift. Jeg vil anbefale alle å se denne dokumentaren fra NRK. Det er nok ikke alltid like lurt å bare gå for det billigste. Jeg kommer fortsatt til å handle enkelte små ting på Ebay, men sminke tørr jeg ikke å stole på lengre. Det er ekkelt å tenke på hva de lebestiftene inneholder og at jeg har brukt de på leppene. De går rett i søpla nå. Fra nå av handler jeg bare sminke på butikken eller norske nettsider.


Fikk nettopp en pakke i posten fra blivakker.no, med noen nye lebestifter. Aaah, elsker å ha farge på leppene. Må virkelig anbefale NYX sine soft matte lip cream, som er avbildet til venstre for bilde. Fantastisk fine farger og kjempelett å påføre!


Elsker de! Påføringen minner litt om lipgloss, bare at resultatet blir matt isteden. Og i tillegg holder mye lengre! Jeg liker det best når det er matt, så ble ganske overrasket hvor bra det faktisk ble. Også var de ikke spesielt dyre heller!


Allergi

Min elsk for katter er for stor til å kunne beskrives. Jeg elsker i hovedsak alle dyr, men katter vil alltid være mitt hjerte nærmest. Katter har vært rundt meg i hele oppveksten og det er jeg overlykkelig for. Vi har også hatt andre dyr slik som kaniner, marsvin og hund. Akkurat nå bor jeg hos tanten min og her har vi en katt og en hund. Katten her er søt, men jeg savner nok min kjære McLovin som fortsatt er hjemme i Trondheim hos foreldrene mine. Jeg håper at når jeg flytter ut så kan jeg ta med meg McLovin, men det er nok lite sannsynelig da jeg vil flytte til Oslo sentrum i kollektiv. Jeg tenker nok uansett å snike inn to rotter. Jeg syns det er bullshit å skrive "dyr ikke tillatt". Bare fordi det er blitt en vanesak i sentrale boliger. Hva gjør det huseier at jeg har to rotter i bur på rommet mitt. De gnir ikke allergi på rommet slik at de som flytter inn senere dør av allergi hvis de har det. Og ødelegger dyret noe så går det jo selvfølgelig på meg. Jeg betaler. Ugh, er bare så lei av å se den "dyr ikke tillatt" overalt.

Men poenget mitt med alt dette er at jeg selv er allergisk mot katter og hunder. Over årene utviklet jeg allergi for katter, var vel bare ett tidspørsmål etter å ha gnidd de i ansiktet 24/7 av livet mitt. Jeg har sterk katteallergi dessverre, hunder er det ikke så ille med. Jeg reagerer i hovedsak på de som er langhåret. Noe selvfølgelig min katt er. Så når jeg er hjemme så er jeg allergisk non-stop. Har fortsatt ikke funnet allergitabletter som funker så bra for meg. Men jeg klager ikke, det er jeg som gnir de i ansiktet mitt.
Mitt perfekte hus vil inneholde 3 katter, 2 rotter, 1 armadillo girdled lizard og kanskje en slange eller tarantella

Dette bildet ble tatt sist gang jeg var hjemme og reagerte litt voldsomt på katten. No regrets.


Winter skin


// meg og min moder


// min far


// min syster, kusine og meg

Hvor deilig er det ikke å være på sitt hviteste nå på vinteren? Altså, jeg elsker sol, følelsen av direkte varme på min halvdøde kalde kropp. Men den eneste grunnen til at jeg soler meg er for å få fregner. Herregud som jeg elsker fregner. Når jeg var mindre fikk jeg ikke fregner, og siden en av mine helter var Pippi Langstrømpe så ønsket jeg meg fregner mer enn noe annet. Etterhvert begynte de å komme en etter en. Jeg synes det er absolutt finest med mørkebrune fregner som markerer tydelig sin plass i ansiktet. Jeg får nok mer lysebrune/oransje fregner, men hey, jeg skal ikke klage. Nå er de alle forsvunnet i min melkehvite hud, men når sommeren kommer tilbake vil de også gjøre det samme.

Dette er forresten bilder fra julaften. Vi har i det siste hatt litt mindre julaften bestående av meg, min søster, mor, far, onkel og kusine. Det er egentlig ganske deilig å ikke ha masse unger løpende rundt høy på sukker. Som dere kanskje ser på hele looken min, så er jeg ei 60 år gammel dame fanget i en 21 år ung kropp. Men overraskende nok så er jeg også en 10 år gammel gutt fanget i en 21 år gammel kropp. Jeg liker å ha det rolig rundt meg og får vondt i hjertet av dagens ungdom, men samtidig så samler jeg på Pokemonkort og eier Nintendo 3DS.


Hockeysveis


//privat | meg, far og min søster


//privat | meg, far og min søster

Farsdag. Ble visst 30 min forsinket med innlegget, men koselig å se igjen disse bildene uansett. Far er alltid mer oppmerksom når det blir tatt bilder enn det jeg og min søster er. Han er kongen av stil og uttrykk.


Livet

Hater disse innleggene, "oi ups glemte helt av bloggen hehe men jeg er tilbake nå da hehe". Selv om det er relevant i denne konteksten.
Alltid fint å starte et innlegg med ordet "hater", da vet man at dette blir bra. Det er ikke så veldig mye som skjer i livet mitt akkurat nå, slik det alltid har vært og alltid vil være. Jeg har fullført mine 2 år på Norges Kreative Høyskole og prøver nå å starte en bedrift. Det kan bli spennende da det foreløpig har gått veldig tregt. Ellers har jeg fått meg en ekstrajobb som bartender. Trodde jeg var på intervju for en servitørjobb, men ble visst en bartender. Penger er det uansett si.

Fylte nylig 21 år, dette bildet representerer mitt syn på det. Klipte forresten av over halvparten av håret mitt, ups.

Okei, det var den årlige oppdateringen fra mitt liv.


Alderdom

I dag har jeg hatt en veldig innholdsrik dag. Dagen har bestått av 30 Rock og sortering av Pokémonkort. Er ikke så mye mer som skjer i livet mitt, ikke at jeg klager på det da. Når jeg går gjennom Pokémonkortene mine, både gamle og nye, føler jeg en suksess. Det faktum at jeg har klart å ta vare på de så godt og at jeg fortsatt bryr meg om de. De fleste ville ha vokst ifra dette på en alder av 19, men ikke jeg. Hvis noen vil utdele en Pokémontrofé til meg så si ifra. Jeg tar imot med åpne armer.

Se på Magikarp f.eks. Alt den kan gjøre er 'Flop', men jeg elsker den ikke noe mindre uansett. Kanskje mer, med tanke på at den er like ubrukelig som meg.
Jeg husker når Pokémonkort kom tilbake på skolegården i 6 klasse. Jeg hadde mistet alle de jeg hadde hatt tidligere, men fikk et kort gratis av noen. Etter det klarte jeg å vinne til meg en hel bunke ved hjelp av å spille stein-saks-papir. Desverre ble det upopulært ganske fort igjen i 7 klasse. Men det var gøy så lenge det varte.


Her er de ferdig sortert etter type. Burde egentlig skaffe meg flere mapper så jeg slipper å ha strikk rundt en bunke. Jeg har egentlig ikke telt hvor mange kort jeg har, men det må ihvertfall være over 300. Hvis der er noen der som er interesserte i å gi bort/selge for billig penge, så er det bare å kontakte meg.


Her er hyllen hvor jeg har spillrelaterte ting. Har de orginale Pokéballene og ikke de flashy som selges nå. Tror kanskje de aller gamleste er litt annerledes, men nesten de orginale ihvertfall. Har også Game Boy advance, hvor jeg hadde Pokémon og Kim Possible som spill. Good times. Senere oppgraderte jeg med den første Nintendo DS og nå bruker jeg Nintendo 3DS. Jeg vil tro at dette interesserer få av dere, men det bryr meg ikke så mye. Jeg tror 90-talls barn vil kjenne igjen mye av dette.

Forresten så er det nest siste dag å kunne stemme på meg her Hovefestivalblogger.  Jeg tror ikke jeg vinner som folketsfavoritt med tanke på hvor mange stemmer de andre har, men satser på at juryen velger meg. Kjekt med stemmer uansett. Smilefjes.


Å bruke pengene riktig

Ebay. Dette innlegget vil jeg dedikere til min kjære Ebay. Den er der alltid for meg når butikkene ikke er. Som er ganske ofte med tanke på latskapen min. Noe av det beste jeg vet er å hente posten, også er det en liten pakke med navnet mitt på der. Den følelsen er ganske mye bedre enn sex, drugs and rock n roll for å si det sånn. Men det er ikke bare Ebay som skal få krediteringen for min internetthandling, Etsy.com er også å takke. På Etsy kan man finne litt mer unike, hjemmelagde ting. Ikke sånn hjemmelagde stygge keramikkfigurer og tegninger, men sånn man faktisk har lyst på. Også er alt så billig! Ihvertfall det jeg ser på. Kjøper aldri noe over 200,- med tanke på at da blir det toll og slikt. Unødvendig dyrere.

Aaah, pakker! Det er som å ha julaften hver dag, hvor postkassen er juletreet. Mye bedre enn julaften med tanke på at pakkene kan åpnes akkurat når man vil. Men å må vente på at den kommer i posten er en veldig lik pinelse.


Her er noe av det jeg har kjøpt på Ebay og Etsy. Jeg bruker pengene mine bra, hæ?!
I dag har jeg bestilt meg flere ting, men siden jeg har lite med penger så kostet det bare 9 kroner også videre. Man kan få mye ut av det uansett.


Hvis noen lurer på hva jeg har spist i det siste så er dette noe av det. Poteter og ketchup. Det skal ikke stå på oppfinsomheten.

Etter dette innlegge så syns jeg egentlig at Ebay og Etsy skal sponse meg. Så hvis dere leser dette kan jeg sende en ønskeliste og legger med adressen min. Så er det bare å sende meg det. På forhånd takk.


Å bli en større tigger enn tigerne selv

Uten å vite det så kom jeg videre som finalist på å være den offisielle Hove-blogger 2013. Det er jo kjempekult! Så hvis dere også kunne vært kule, så stem på meg her a http://hovefestivalen.blogg.no/  Så skal jeg tegne dere alle sammen som katter. Dere burde stemme, for jeg tegner ganske spesielt. Husk at dere kan stemme en gang per dag frem til fredag den 14.

Jeg har også dette kule kamera så jeg kan ta masse bilder med. Jeg trenger bilder som jeg kan henge opp på veggen å late som om jeg har venner.


Run Boy Run


Fantastisk. Eneste måten å kunne beskrive denne videoen og musikken på. Musikkvideoen minner meg veldig om filmen Where The Wild Things Are. En nydelig film jeg virkelig anbefaler.

Hvis dere skal vite noe som helst om meg, så må dere vite at jeg er overdrevet filminteressert. Alt av filmatisering, som f.eks denne musikkvideoen. Et av mine mål i livet er å kunne lage noe så bra som dette. Jeg vil bli en kameraoperatør. Dette er ihvertfall en backup plan hvis ikke jeg tjener penger på denne bloggen. Jeg går første året på Norges Kreative Fagskole. Ja, jeg er virkelig en av dem.Tanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow