hitsBerets

Noe jeg aldri trodde jeg kom til å gå med er berets. Aner ikke om det er noe norskt ord for det, så går for beret. Det var ikke sånn at jeg hatet det, men tror jeg aldri hadde noen mening om det. Jeg så noen youtubere style antrekket sitt med beret og ble litt sånn "hmm det var litt kult egentlig". Så når jeg fant en i svart og en i den perfekte rødfargen så måtte jeg jo kjøpe de. Har stylet den svarte med en pin jeg kjøpte hos Urban Outfitters. Har også bestilt en kirsebærpin på nett som jeg tenker sette på den røde. Hvor søtt blir ikke det.

Jeg vurderer litt å kanskje enten lage en lookbook film eller ta bilder. Problemet mitt her er i hovedsak at jeg ikke har kamerastativet mitt i Oslo. Det er jo nesten umulig å ta bilder sidelengs uten stativ. Og det å få kamera i høyden vil bli å stable ting oppå hverandre. Jeg får kanskje stativet i desember, så mulig jeg får vente til da.

Jeg så forresten Baby Driver her om dagen. Jeg hadde ingen forventninger egentlig, men ble ganske posititv overrasket. Soundtracket var helt utrolig fint. Anbefaler å sjekke ut soundtracket på Spotify. Har hørt på det non stop de siste dagene. Masse bra musikk å finne der. Både gammel og ny.Jeg syns det er kult å både ha den med løst hår og i en bun så langt ned som mulig. Kan se for meg det er fint å ha to fletter under om man har langt hår. Skeptisk på hvordan det vil se ut på meg. Kan fort se ut som en barneskoleelev. Jeg elsker når jeg finner nye ting til garderoben. Dette er definitivt et nytt og kult tilskudd.
 

Noen gang brukt beret?


Lookbook

Tenkte jeg skulle prøve å lage en lookbook video i nærmeste fremtid. Selv elsker jeg å se på slike videoer for det gir meg inspirasjon til hvordan style mine egne antrekk. Jeg er veldig dårlig til å finne ut hvilket klesplagg passer til hverandre. Derfor har jeg tusenvis av topper, to par highwaist bukser, noen få skjørt og et par kjoler. Eh, ja. Jeg trenger virkelig å kjøpe inn shorts, skjørt og kjoler når jeg kommer til Orlando. Uansett, her er noen antrekk jeg har lagt ut tidligere på bloggen som jeg fortsatt liker.


Topp: Monki | Bukse: H&M | Genser: arvet | Jakke: Vintage | Sko: Falske Dr. Martens (er i mot forfalsking nå)Jakke: Bik Bok | Skjorte: arvet | Bukse: Robot bruktbutikk | Belte: H&M | Sko: Dr. Martens | Skjerf: H&MCroptop & skjørt: Monki | Genser: H&M (Har faktisk sydd opp dette skjørtet nå, går til rett under knærne)Topp: Monki | Bukse: H&MCroptop: Happy Monday | Bukse: Robot bruktbutikk | Belte: H&M | Sokker: Monki | Blomsterchocker: Ebay


Overraskende nok så liker jeg fortsatt alle disse klesplaggene til tross for at det er 1 år siden bildene her ble tatt. Det må være rekord for meg, jeg går veldig fort lei av klærne mine og skifter klesstil ofte. Fortsatt har jeg mange forskjellige klesstiler. En dag føler jeg for 90's grunge, en annen flink skolepike-look. Èn ting er sikkert, jeg kommer alltid til å like high waist bukser, shorts og skjørt. Det passer kroppsformen min veldig fint, siden jeg har pæreformet kropp (det passer forsåvidt til alle former). Jeg gleder meg til å flytte til Orlando, utforske bruktbutikkene der og andre spennende klesbutikker. Og ikke minst slippe å gå med vinterjakke og skjerf, uff. Jeg er fullt sommermenneske.

Online stores | Soft grunge

Da tenkte jeg å komme med noen online butikk tips. Jeg kjøper mye på nettet, ebay og etsy er jeg veldig glad i for å si det sånn. Men når det kommer til klær er det litt vanskeligere å finne bra kvalitet og klær som faktisk skiller seg litt ut. Altså ingenting skiller seg ut lengre føler jeg, men da snakker jeg ikke parkas, acne skjerf, lyseblå jeans og grå crop top. Bare google "basic white girl fashion" så skjønner dere haha. Uansett her er noen butikker jeg har funnet og forelsket meg i.Happy Monday

Dette er min favoritt av alle butikkene. Jeg har bestilt fire plagg fra denne siden og er kjempefornøyd med alle. Kvaliteten er kjempebra, stoffet er mykt og det er akkurat slik som på bildet. I tillegg er det FRI FRAKT. Det er noe jeg elsker over alt på jord. Prisene er også ikke noe å klage over. Eneste kjipe er at prisen går opp for størrelsen og noen av plaggene er kun one size. Også er siden litt rotete, men man finner det man trenger.
Shop Jeen


Hvis ikke jeg husker feil så har jeg bestilt ett plagg fra denne siden. Det var en crop top. Kvaliteten var ikke noe å skryte av og den var utrolig kort, mer en blanding mellom BH og crop top. Men de har mye forskjellig ting og jeg er helt klart villig til å gi de flere sjanser. Her syns jeg prisen er litt for mye, så man må virkelig ha lyst på noe for å kjøpe det. I tillegg må man betale frakt. Dette er også en fin side å se på for inspirasjon til DIY.
Minga London

Her er det ikke et kjempeutvalg, men jeg elsker stilen deres. Jeg har falt for denne mermaid bodysuit, men kommer ikke til å bestille noe nå siden jeg flytter om litt over en måned og det er sykt kjipt hvis den kommer etter jeg har flyttet. Her er klærne til en rimelig pris og det er FRI SHIPPING i Europa. Yey. De har også mange fine sett med forskjellig type mønstre, så man er dømt til å bli forelsket i én i det minste.
Soft Kitty Clothing

Her dere, her er det mye rart å finne. Dette er drømmebutikken for alle dere som elsker å kjøpe merch fra deres favoritt superhelter, filmer, serier, osv. Her kan man finne merch fra Batman, Pokémon, Harry Potter, Adventure Time, Star Wars, Zelda, osv. Det er en del thights og kjoler som er alt for mye farger og print på for min del, men man finner også en god del minimalistiske ting om man leter. Prisene er helt greie og shippingen er ikke kjempedyr. Selv har jeg forelsket meg i denne lommeboken.


Inu Inu


Her er det så utrolig mye søtt! Dessverre syns jeg prisene er litt for høye så dette er en investering. Shippingen er forskjellig fra hva man kjøper, men den er også bittelitt dyr, så igjen for å shoppe her så må man investere. Men jeg syns det er så utrolig fine klær her at når jeg får penger kommer jeg garrantert til å handle noe på denne butikken. Akkurat nå sikler jeg over denne kjolen.Dette var de jeg har å anbefale for denne gang. Har funnet flere sider i denne stilen, men de har enten vært sinnsyk dyre eller hatt latterlig høy shipping.


Hvis dere har noen anbefalinger å komme med, skrik ut!


Lookbook


//tumblr

Noen flotte klesstiler jeg har funnet på tumblr i det siste. Jeg ga bort over halve garderoben min nylig og gleder meg noe sinnsykt til å handle inn nye klær i USA. Jeg må bli flinkere til å tenke over hvordan jeg skal kombinere når jeg kjøper inn enkelt plagg. For jeg er mester til å handle inn en skjorte også har jeg ingen bukse eller skjørt den passer til. Men de siste årene har det vært croptops og highwaist som har vært min go-to, and I love it. I triste Norge er det vanskelig å gå med sommerklær på vinteren, høsten og våren for en frossenpinne som meg dessverre. Så sommeren er alt for kort for meg å gå med det jeg vil. Enda en ting jeg gleder meg noe sinnsykt til siden jeg flytter til Florida. Sommer all year (almost)!


Snart flytter jeg til et land hvor ingen bruker jakker

Og med det mener jeg selvfølgelig et land som er varmt året rundt. Jeg trives veldig lite på vinteren, vanligvis så går jeg i dvale til våren blomster frem. Tidligere så kommenterte jeg at parkas ikke er det fineste å bruke på vinteren, derfor tenkte jeg å vise frem mine jakker i disse vintertider.


Jakke: Bik Bok | Bukse: Robot bruktbutikk |  Sokker: Monki | Sko: Dr.Martens | Skjerf: Gina Tricot | Belte: H&MJakke: Bruktbutikk i Danmark | Croptop: Monki | Sko: Kopi av Dr.Martens kjøpt på Camden Market i England | Bukse: H&MJakke: H&M | Croptop: Monki | Sko: Primark | Bukse: H&M [ Denne jakken må det nok være noen plussgrader for å kunne bruke ]


Klesvalg

Istede for å legge ut "outfit of the day"posts så tenkte jeg å legge ut et par antrekk i dette innlegget. Jeg vil si jeg har litt forskjellig klesstiler, men en ting er sikkert. Alle antrekkene er ment for sommer! Hater å gjømme bort klærne under en stor tung jakke. Selv så bruker jeg ikke parkas (!!), så jakkene mine er fine ihvertfall. No hate, but yes hate.


Topp: Monki | Bukse: H&M
Dette er mitt nyeste favorittantrekk. Så simpelt, men dog så fint. Har begynt å like den "pæreformede" kroppen min, så elsker hvor mye buksa viser frem de tykke lårene mine.Croptop: Happy Monday | Bukse: Robot bruktbutikk | Belte: H&M | Sokker: Monki | Blomsterchocker: Ebay


Croptop: H&M | Skjørt: Monki


Croptop & skjørt: Monki | Genser: H&M
Den genseren der er ett av mine beste kjøp noensinne, har hatt den i flere år og elsker den fortsatt. Det er så digg at den ikke har hette eller for tykt stoff så den passer til det meste.Tanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow