hits

En måned i USA på 5 min [video]

Da er jeg endelig ferdig med roadtripfilmen jeg har jobbet på siden jeg kom hjem fra turen. Fant ut at jeg hadde utrolig my materiale å gå gjennom, spesielt fra Cailfornia. Men etter langt om lenge, enjoy.

Denne turen var helt fantastisk som dere kanskje kan se på filmen. Som alt annet hadde det sine ups and downs, men helt ærlig tror jeg ikke den kunne gått bedre. Jeg er så sykt glad vi dro til California først siden det var det stedet jeg hadde gledet meg mest til og vi hadde jo helt klart mest energi i starten. Det var også der vi var lengst til sammen, derfor store deler av filmen er California. Utenom California så vil jeg si Nashville overrasket positivt. Countrygreier er ikke helt min stil, men mamma elsker sånn så jeg anbefaler det på det sterkeste til hun. Ellers så var Chicago en stor hit, men det hadde også noe med at vi møtte tre andre som fortsatt var på Disneyprogrammet der. Et gledelig gjensyn for å si det sånn. Alt i alt var hele turen en stor suksess og jeg angrer ikke litt engang. California er helt klart stedet jeg vil tilbake til. Jeg hadde jo store drømmer om å få flytta til Los Angeles, men etter turen så likte jeg nesten San Francisco bedre.
 
Hva syns dere om filmen?

2 kommentarer

Ida

13.06.2017 kl.19:35

Herregud, eg fikk frysninger av filmen! :D Har bodd ett år i Florida og Arizona no, og kunne kjenne meg igjen i mange av plassene dåke var :)

Tanja

13.06.2017 kl.23:21

Ida: Så sykt koselig å høre! Kom hjem nylig fra ett år i Florida nylig og merker jeg allerede savner det!

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow