hits

Polaroidkamera | Instax mini 90

For en god stund siden så kjøpte jeg meg et nytt polaroidkamera. Jeg forlot jo min kjære Fujifilm instax wide 210 hjemme, for planen min fra starten var å kjøpe en mindre her nede. Etter noen måneder gjorde jeg nettopp det. Men denne gangen researchet jeg det litt mer og endte opp med å kjøpe meg Instax Mini 90.


Dette er casen til kamera, den har i tillegg en liten sidelomme hvor jeg kan ha en ekstra pakke med film i


Look how pretty!


Har tatt så utrolig mange bilder her nede. Har allerede fyllt opp ett album og er ganske sikker på at jeg har nok bilder til å fylle opp enda ett


Tok et bilde i hvert land i Epcot.

Så overall er jeg veldig fornøyd med kamera mitt. Av og til sliter jeg litt med lysinnstillingene, bildene blir for mørke noen ganger. Men jeg tester det fortsatt ut så satser på å bli flinkere til det. Det som også er fint med dette i forhold til Instax mini 8 (som er det de fleste har) er at det er litt mindre og ikke like bulkete.


Noen andre som har polaroidkamera? Fornøyd?

2 kommentarer

Heidi

10.01.2017 kl.01:43

Hei! Kom over bloggen din når jeg søkte litt om jobb i Disney World. Har fått tilbud om stilling der med oppstart i mars (food and beverage), og lurte på om du hadde mulighet til å svare på et par spørsmål? :) hadde vært helt superbbb hvis du kunne. Bare send meg en mail hvis du kan, så hadde jeg satt evig pris på det! Hadde vært fint å snakke med noen som er/har vært der.

Siri

08.02.2017 kl.13:17

Hei :)

Har nettopp søkt om jobb i Disney og som personen over så har jeg noen spørsmål som jeg lurte på om du kunne svare på? Hvis du har tid! mailen min er: siri.ronning@hotmail.com

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow