hits

3 måneder igjen | Jobbe hos Disney World

Har lite, men samtidlig mye å dele. Siden jeg ikke skriver innlegg fast eller ofte så blir som oftest de innleggene jeg skriver rotete. Skriver halvt om ting som har skjedd før jeg begynner på det neste. Jaja, jeg får skikkelig lyst å skrive noe ut av det blå også faller interessen så lett av før jeg har fullført to setninger. Det kommer jo for så vidt av ADD'en og latskapen min. Også vet jeg det er flere på dette Disney programmet som leser bloggen min så det er jo gøy. Hei hei.
I tillegg så har jeg nesten ikke rørt speilrefleksen min her nede, så alle bildene blir tatt med mobilen eller polaroid.

Processed with VSCO with c1 preset

Feire jul i Florida
Ja, man kjenner jo veldig godt på savnet av Norge nå som julen nærmer seg. Tradisjonene man er vandt til å gjøre i Norge er ikke like lett å opprettholde her i USA. Men man skaper sine egne tradisjoner. F.eks så kommer vi til å feire julaften den 22 desember, siden jeg og flere av mine venner har senvakt på selve julaften. Jeg har allerede sett Hjemme Alene 1 og 2. Resten finner vi ut av. Det fine med dette programmet her er samholdet. Det er rart å tenke på hvor sykt mange mennesker jeg har blitt kjent med her nede. Vi er blitt vår egen lille famile. Okey, esj klisjé.

Besøk hjemmefra
Jeg fikk også besøk av Pia en hel uke her nylig. Eller vi mistet en hel dag pga dritt Norwegian som ikke greide vente 15 min på henne da det første flyet var forsinket. Jaja vi fikk fortsatt gått i alle Disneyparkene og gjort de få tingene som er verdt å gjøre. Det er merkelig å tenke at det var 9 måneder siden sist jeg så henne, men likevel føltes det så normalt ut.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Dette var alt for nå. Skal prøve oppdatere litt mer om det er noe interesse for det. Vet jeg har flere ting å dele. Har kjøpt en latterlig mengde med klær og sminke, hadde kanskje vært gøy med lookbook. Også har jeg ikke fortalt hva planen min er etter programmet. Det begynner faktisk bli spennende planer i vente.

#usa #orlando #disney #disneyworld #reise #amerika #florida #disneycrp

2 kommentarer

27.02.2017 kl.00:31

Så utrolig gøy å lese om jobben din på Disney :D Hvordan går det med deg i USA og med jobben nå? :)

Tanja

13.03.2017 kl.05:52

Anonym: Det går kjempebra vil jeg si. Er ferdig i jobben nå og har startet på roadtrip som skal vare en måned :)

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow