hits

Jobbe hos Disney World | Familien på besøk

Heisann bloggæn! Jeg merker at å blogge er virkelig ikke en prioritet for meg nå for øyeblikket. Likevel ser jeg at det er jo noen innom bloggen min hver dag. Det er ingen som legger igjen en kommentar, kun usynelige mennesker som sitter å snoker antar jeg. Men da kan jeg vel lik så greit komme med ett innlegg. Nå har jeg vært her i litt over 3 måneder. Det er så klisje å si at tiden går fort, men den gjør jo det når man har det gøy. Familien min har nå vært her i 2 uker og reiste hjem forrige torsdag. For det første var det faktum at de hadde bil helt sinnsykt deilig. Å komme seg ut av denne Disneybobla for noen dager er helt fantastisk. Generelt var det godt å se mor, far og resten av flokken igjen. Jeg føler ikke jeg har så sykt mye å skrive så jeg forteller heller litt med bilder.


Dette er altså søskenbarna mine, ikke hemmelig bror og søster

Tok ikke så veldig mange bilder med speilrefleksen da den er litt slitsomt å gå rundt i parkene med. Vi dro jo da til Disneyparkene selvsagt. Fikk også endelig skaffet meg årskort til Universal og dro dit sammen med mor og far. Ser ut som Universal blir en større favoritt enn Disney. Er jo veldig glad i Jurrasic Park, Transformers, Simpsons, Harry Potter, osv.

Ellers fikk jeg endelig reist til Miami. Ble kun to dager der, men bare det å komme seg ut av Orlando for en natt var befriende. Jeg gleder meg sånn til jeg blir servitør og har råd til å reise steder. Planen min er jo å spare opp så mye som mulig mens jeg er her til å reise rundt i USA etter jeg er ferdig her (siden vi har visum en måned etterpå), dra hjem til Norge også fly videre til Japan så Hong Kong for å møte romkameraten min i hjemlandet hennes. Det jeg er mest giret på av absolutt alt er jo å reise til Japan. Det hjelper ikke akkurat at de har en Japansk paviliong i Epcot. Skal love dere at det er der jeg har tilbringt mest tid og penger. Livet er fint her i USA og forhåpentligvis blir det fortsatt fint når Donald Trump taper valget og vi slipper høre mer dritt fra dette søppelmennesket. Peace and love.

 

#usa #orlando #disney #disneyworld #reise #amerika #florida #disneycrp #brennihelvettetrump

4 kommentarer

Henriette Celin

20.06.2016 kl.23:50

Så bra du koser deg i jobben og generelt i Florida. Kjekt med besøk av familien vil jeg tro ja (:

Reise planene dine høres også veldig kjekke ut. Japan vil jeg også veldig gjerne til en dag :-D

Ingrid

21.06.2016 kl.16:27

Så fine bilder. Høres ut som spennende reiseplaner :)

Wendy

05.07.2016 kl.19:38

Hei!

Jeg bare lurer på om du husker hvor lang tid d tok før du fikk svar fra Disney etter intervjuet? Var på intervju for over 3 uker siden og har enda ikke fått svar, tok det så lang tid til deg?

Kjempefin blogg!! :D

Hilsen Wendy

Tanja

06.07.2016 kl.16:45

Wendy: Hei! Jeg har skrevet ett innlegg om søkeprosessen, som forsåvidt var en lang prosess. Så at du ikke har hørt noe helt ennå er ikke nødvendigvis en negativ ting :) http://dovendyr.blogg.no/1451853743_jobbe_hos_disney_worl.html#comment

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow