hits

De to første ukene | Jobbe hos Disney

Da har det skjedd en del siden sist. Training, assessment, Florida Mall, wishes and so on.

Food and beverage
Gidder ikke gå inn på hver lille ting, men foreløpig har jeg kun jobbet i beercarten. Det er en vogn som står ute hvor folk kan kjapt handle is, øl, brus og snacks. Hadde training der i to dager så ble det assesment i går. Det vil altså si en slags test. Fikk det til, men litt ukonfortabelt når noen står rett vedsiden av deg og analyserer alt du gjør når du dealer med kundene. Helt ærlig merker jeg allerede at dette kommer til å bli en slitsom jobb. Å kjøre Disney smilet hele dagen er tungt for sjela.


Toalettene var litt for pene til å ikke ta en selfie i

Florida Mall
Vi dro en tur til Florida Mall på torsdag. Må si jeg var litt skuffet egentlig. De hadde ingen butikker med drugstore sminke, kun dyrere slik som Sephora og Macy's. Jeg er glad for det altså, men jeg har ikke råd til å handle all sminken min der. Savner også klesbutikker slik som Topshop, Urban Outfitters, osv. Vi skal prøve å komme oss til Downtown Orlando så får vi se om de har noe av dette der. Om ikke kan jeg ta slike shoppingrunder når jeg besøker Miami, der er det nok garrantert alt dette. Ene roomien min skal forhåpentligvis skaffe seg amerikansk førerkort og bil, så da blir ting mye lettere hvis jeg ønsker å reise til en plass hvor Disney bussene ikke går. Som f.eks bruktbutikker, har veldig lyst å besøke Goodwill. Min nr. 1 prioritet egentlig.

Fyrverkerishow
Ja, jeg har jo da også fått med meg to forskjellige fyrverkerishow i Disney World. Den første var i Epcot og den var ganske kul. Er ikke sykt glad i fyrverkeri, spesielt pga bråket. Men det var ganske kult å se. Jeg trodde showet i Epcot var bra helt frem til jeg så Wishes i Magic Kingdom. [Fyrverkerishowet heter Wishes]. Jeg var helt blown away. Virkelig, det var magisk. Fikk faktisk noen tårer i øynene. Det var som å se hele barndommen min om igjen. Jeg anbefaler absolutt alle å få med seg det om de noen gang skal ned til Disney World.


Showet i Epcot. Tok ikke noe spesielt bra bilder siden dette er noe jeg kommer til å se hundre ganger i fremtiden


Igjen, ingen særlig bra bilder. Men syns dette var så sykt kult da jeg elsker Alice i Eventyrland.

 


 

3 kommentarer

JSH

28.03.2016 kl.18:26

Høyrast spennande ut! Heldig du er som får jobbe hos Disney World :-D

Julie

28.03.2016 kl.19:22

Jeg skal jobbe i F&B fra 4. april. Håper vi sees! Du virker som en kul jente. Liker å lese bloggen din :-D

Henriette Celin

28.03.2016 kl.23:33

Skjønner det er ukomfortabelt når noen står så tett opptil deg og skal følge med på alt du gjør. Men men, godt du besto da ^^

Og kjedelig med butikkutvalget da. Håper du finner noen billigere sminkebutikker, osv. senere (:

Så ut som litt av et fyrverkeri show ja, hihi. Heldig som får sett det :3

Virkelig kult det slottet på nederste bildet også :-D

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow