hits

DA ER JEG I FLORIDA!

Ankomst og romplassering
Da har jeg vært i Orlando, Florida i godt over et døgn. Det med passet fikk jeg fikset uten noe problem forresten. Alt gikk greit. Har aldri flydd så lenge før, så må innrømme at reisen var ganske lang. Ihvertfall siden jeg overnattet på flyplassen i Oslo først. Men vi kom frem, kjørte taxi til check-in og fikk vite hvor vi skulle bo. Må si jeg ble relativt skuffet. Nei. Veldig skuffet. Det ble 5 personer, 2 soverom. Som vil si 3 stk på ett soverom og 2 på det andre. Jeg kom jo da ganske sent, så det med 2 stk var jo selvsagt tatt. Endte i underkøya. Bedre enn overkøya ihvertfall. Men ikke sjans at jeg greier å sove med to andre på rommet mitt et helt år. Det blir nok så jeg ber om å få byttet. Det kan jo da selvsagt ta tid, så ikke noe jeg får med det første. Hvis vi ser på det positivet så bor vi rett ved bussholdeplassen og clubrommet. Som er ganske sweet. Også havnet jeg i The Commons, det eneste komplekset med vaskemaskin og tørketrommel i hver leilighet. Jeg bor med ei fra Kina, to fra Mexico og ei til norske.

Walmart
Etter å satt fra oss tingene på rommene så gikk turen rett til Walmart. Noe jeg har gledet meg til lenge. Det var kjempestort, men av en eller annen grunn forventet jeg enda større. Tror kanskje det er fordi alle sier at det er så stort, dermed får man slike falske forventninger. Ville faktisk sammenligne det med SmartClub, hvis du noen gang var der da de hadde butikk på Tiller i Trondheim. Det er hundre år siden så sikkert ingen som har vært der. Stort er det ihvertfall. For hvert produkt vi har i Norge så har de ti ganger mer valgmuligheter her. Altså vi har to forskjellige peanøttsmør f.eks, de har 20. Så i starten er det veldig vanskelig å plukke ut akkurat de produktene man vil like. Valgets kval. Men jeg liker valg, så jeg er fornøyd!


Gåavstand til Outlet mall

Jeg har ikke fått badet ennå dessverre, men skal prøve å få det til i morgen. Ble enda en tur til Walmart i dag siden jeg glemte av flere ting. Det er ikke så veldig mye å gjøre den første uken, kun noen møter her og der. Så må utnytte meg av fritiden min nå mens jeg har den. Selv om jeg ble ganske skuffet over romarrangeringen så er jeg spent på hva som kommer i møte og klar for å endelig kunne dra til Disney World for første gang!Har ikke fått til å tatt så mye bilder, men her er noen screenshots fra my story. Heter ereksjon på snap hvis noen vil følge med, hah. 21 grader er faktisk kaldt for å være her altså, var tidlig på morgenen. Det ble opptil 32 grader i dag bare så det er sagt. Just trying to make you jelly.

Vi har heller ikke wifi i leiligheten ennå så sitter på fellesområdet med macen for å få nett. Klokken er 21:40 nå og det er 24 grader her.
 

2 kommentarer

Åse B. Oftedal

16.03.2016 kl.17:59

Ååå det ser kjempegøy ut der! Kos deg masse!

Henriette Celin

17.03.2016 kl.13:55

Godt du fikk ordnet det med passet (:

Men kjedelig det at dere bor 3 stk. på et rom. I en kort periode er det jo til å komme over på en måte, men et helt år er ganske lenge. Og skjønner at du da vil bytte. Bare kjipt at det tar så tid og ;-/

Ser uansett helt utrolig fint ut der! og du klarte å misunne med den temperaturen ja, hehe. Det må være så fantastisk herlig. Og gå avstand til Outlet Mall er ikke ille ;-) Wallmart har jeg hørt mye om. Og skulle gjerne kjøpt sjokoladepålegg ++ andre ting der, heheh x3

Kos deg videre :-D

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow