hits

Reisen til Florida i rute [nesten]

Da sitter jeg på Oslo lufthavn. Fløy med siste flyet fra Trondheim og har ventet her i noen timer nå. Selv om jeg prøvde å endre døgnrytmen min ved å legge meg kl. 4 i går og sto opp 13.30, ble jeg trøtt allerede på flyet. Tror bare det er noe man automatisk blir under reise. Har fått våknet til litt nå ved hjelp av Burn og sterkt inntak av annen form for sukker. Neste fly går ikke før 07:35. Mellomlander i København, så går turen direkte til Orlando.

Selv om jeg trodde jeg kom til å pakke lett, så er det enklere sagt enn gjort. Hadde relativt mye i overvekt, så måtte fjerne en god del. Heldigvis kommer mor og far på besøk i juni så kan få resten av tingene mine da. Tilslutt kom kofferten på 20,8 kilo. Det funker.Klump i halsen
Det var ikke så veldig gøy å si hade til mor og far og å se mor med tårer i øynene var rart. Vi er liksom ikke en familie som gråter ofte rundt hverandre. Aldri vil jeg si. Så fikk klump i halsen av å se hun slik. Selv fikk jeg noen tårer i øynene da jeg satt på flyet og tenkte på at jeg ikke får se katten min på et helt år. Mor og far kommer jo å besøker meg i juni. Men katten min må nok bli hjemme. Får faktisk tårer i øynene nå av å tenke på det gaaahh! Som jeg har sagt tidligere så har jeg ikke lyst på barn, men katter. Så ja, dere kan tenke dere hvor mye katten min betyr for meg. Jeg greier ikke tenke mer på det aahh skjerp deg Tanja!


Har nå tatt i en retainer der septumen var, så hullet ikke gror igjen. Føler meg så tom uten septumen min, den er liksom blitt en del av meg.

Selvsagt går noe galt allerede
Ja, ting kan aldri gå på skinner når det kommer til meg. Skulle hente ut billetten og klistremerket til bagasjen. Har aldri reist til USA før, så første gang jeg opplevde at man måtte scanne passet for å få ut dette. Der fikk jeg selvsagt beskjed om at navnet på passet matchet ikke navnet på billetten. Yes da. Mellomnavnet mitt står jo ikke på passet, men jeg har aldri opplevd at dette er et problem tidligere. Jeg ble døpt med Marita som mellomnavn (etter min avdøde tante), men mor og far skrev det aldri opp offisielt. Dermed ble det ikke fikset før noen år siden på papiret. Dette skjedde da selvsagt etter jeg hadde fått passet mitt. Jeg fikk likevel underskrive med Marita, så teknisk sett står det faktisk på passet, bare ikke der selve navnet står.

Skranken for Norwegian er jo da selvsagt stengt nå, de åpner ikke før kl 5 fikk jeg høre. Men jeg vet at navneendring på billett kan koste. Er litt usikker på om jeg skal gjøre det gjennom nett nå eller om jeg venter til skranken åpner. Håper at hvis jeg forklarer situasjonen vil de forstå, ihvertfall siden det står Marita på underskriften på passet. Krysser fingrene for at alt ordner seg. Mer stress er det siste jeg trenger akkurat nå.

2 kommentarer

Henriette Celin

14.03.2016 kl.10:51

Et helt år er ganske lenge da, så jeg skjønner at alle ble emosjonelle<3

Men uff, håper alt ordner seg med navnet og passet. For et system og rot ;-S

Ingrid

14.03.2016 kl.14:50

Håper det ordnet seg :)

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow