hits

Jobbe hos Disney World | 2 uker før avreise

Tiden går sakte, men nå er det 14 dager til jeg starter reisen ut av Norge. Hadde bare denne reisen vært permanent. Jeg kan ikke si for sikkert at jeg kommer til å trives i USA, men jeg kan helt ærlig si at jeg ikke har lyst til å flytte tilbake til Norge. Det har ingenting med venner og familie å gjøre, for selvfølgelig har jeg mange her jeg er glad i. Men jeg trives ikke i Norge av flere grunner. En av de største er noe så enkelt at jeg hater kulde. Jeg er klar for å ha sommer året rundt. Så muligheten for å skaffe meg nettverk der nede er noe jeg virkelig vil utnytte meg av.

Har nå smått begynt å pakke ned hva jeg skal ha med meg. Jeg tar jo nesten bare med meg sommerklær, så siden jeg ikke får brukt det nå kan jeg allerede nesten pakke ned alt.


Fyller bare halvparten av kofferten med klær. Ser så lite ut, men det er faktisk en god del klær


Her har jeg bare slengt oppi alt det andre jeg skal ha med meg


Holder fortsatt på å redigere pakkevideoen btw. Er vanskelig når man er avhengig av dagslys, men filmet resten av tingene i dag. Nå mangler jeg bare snakkedelen med en liten forklaring som skal settes først i videoen. Jeg må som oftest skrive manus når det kommer til å snakke direkte inn i kamera siden jeg snakker engelsk og ikke alle ord kommer like naturlig. 

1 kommentar

Maren

28.02.2016 kl.19:43

Så heldig du er, høres veldig spennende ut:). Lykke til med pakkingen og ha ei fin uke:):)

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow