hits

Jobbe hos Disney World | DORMS

Jeg fikk nettopp en mail angående bokompleksene i Orlando og har endelig fått satt opp ønskene mine. Det var faktisk annerledes enn jeg så for meg. Jeg trodde man satte opp de forskjellige bokompleksene som første, andre, tredje og fjerdevalg også fylte inn hvor mange man kunne tenke seg å bo med. Men det var satt opp på en mye bedre måte. Kan heller vise med screenshots, så kan dere se selv hvordan det er.


På første side er det bare basic informasjon om deg som skal fylles ut. Enkelt og greit. Også er det noen spesial preferanser om man tar med bil, osv.
På neste side fyller man bare inn informasjon om flyreisen din. Hvilket fly du tar, fra hvor og når du kommer frem.


Så får du velge om du har lyst på random roommates eller om det er noen spesielle du kunne tenkt deg å bo med. Disse må da ankomme samme dag som deg. Siden venninna mi som egentlig skulle bli med ikke fikk dratt likevel, så blir det random på meg. Jeg har bodd i to kollektiv tidligere og trives egentlig helt greit med det. I det kollektivet jeg kjente de to andre kjempegodt fra før, endte det i at vi hatet hun ene og har ikke snakket med hun siden den gang. Hun andre er jeg fortsatt god venn med. Mens i det kollektivet hvor jeg kjente ingen var det egentlig ikke noen store problemer. Eneste var en douche som aldri vasket eller ryddet og som betalte husleia forsent, osv. Han ble tilslutt kastet ut, så ble det harmoni igjen. Det eneste jeg er litt skeptisk til er å måtte dele rom med noen. Men det går seg vel til.


Så kan man endelig få velge boønskene. Først får man se prisene, som er alt mellom $93 til $124. Man kan dra de mørkeblå kollonene opp og ned slik at førsteønskene blir øverst og det du minst har lyst på nederst. Rekkefølgen som er på bildet er slik jeg valgte det. Bestemte meg for Commons øverst også Vista. Begge deler går helt fint. Egentlig så er jeg glad så lenge jeg får en av mine 6 øverste ønsker. Når man trykker neste på denne siden kommer det bare en oppsummering, også trykker man på "submit". Så får man bare vente i spenning til å finne ut av hvor man skal bo, det får man ikke vite før man er der.


 

0 kommentarer

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow