hits

Jobbe hos Disney World | 3 uker før avreise

Nå begynner det å nærme seg. I morgen er det tre uker til jeg starter flyreisen til Orlando, Florida. De siste dagene har jeg sett så utrolig mye vlogs av folk som jobber med dette programmet. Jeg kommer til å jobbe gjennom Disney Cultural Representative Program som er et program hvor folk fra Norge, Mexico, Kina, Tyskland, Italia, Japan, Morocco, Frankrike, United Kingdom, Kanada og United States representerer hvert sitt land. Men det finnes også et annet program for amerikanerne kalt Disney College Program hvor de kan jobbe hvor som helst i alle de fire parkene hos Disney World. Så jeg finner jo da selvfølgelig mest vlogger fra disse, men det er relativt likt det jeg skal. De bor på de samme plassene som oss, men deres program varer kun i hovedsak 6 måneder. Gøy er det å se hvordan de har det der uansett.


Pakking
Syns også det er interessant å se hva de pakker. Siden de fleste amerikanerne velger å kjøre bil så får de jo med seg mye mer enn oss som flyr og jeg vet ikke om det er så positivt. Personlig er jeg glad for at jeg har en limit, hvis ikke ville jeg tatt med meg alle tingene jeg hadde med når jeg flyttet til Oslo. Det var et helvette. Bodde i tredje etasje uten heis. Vi var 4 stk som bar alt opp når jeg flyttet inn, men når jeg flyttet ut var det kun meg og pappa. Heldigvis var det lettere å bære ned ting enn opp, men fy så støl jeg ble!


Disse bildene ble tatt i flyttekaos, så det var mye finere når alt var på plass. Men dere kan jo se hvor utrolig mye ting jeg hadde med meg og alt vises ikke på bildene engang. Siden den gang har jeg gitt bort en søppelsekk stappfull med klær, så har mindre klær å stresse med til pakking ihvertfall. Jeg elsker også å dekorere veggene, så det kommer til å bli vanskelig å holde seg i Orlando siden vi ikke kan spikre, skru eller slikt på veggene.

Siden jeg har sett så få videoer fra oss som reiser fra Europa til Florida tenkte jeg å lage en pakkevideo. Selv syns jeg det var veldig interressant å se slike videoer, for kanskje de hadde tips å komme med jeg ikke har tenkt på. Jeg snakker nok på engelsk isåfall, så forstår de fleste meg. Starter med pakking neste uke, så bare å følge med! Har også forresten fått visumet mitt! Fikk det i posten 3 dager etter jeg var i Oslo, som er helt latterlig kjapt. Men det er deilig å ha den på plass over en måned før jeg reiser.


Leilighetene hos Disney
Jeg har også satt meg veldig inn i de 4 forskjellige bokompleksene vi kan bo hos Disney. Vi får sette opp ønsker hvor vi vil bo, hvor mange roommates og om man har noen spesifikke man ønsker å dele rom med. Det betyr dermed ikke at det er garrantert. Kompleksene å velge mellom er Vista Way, Patterson Court,  Chatham Square og The Commons. Jeg har lenge tenkt at jeg ville sette The Commons som første ønske siden de er de eneste som har vaskemaskin og tørketrommel i leilighetene, resten har felles. Men etter å fått vite at hos Vista Way er en garrantert å ikke få tre stk på ett soverom så heller det faktisk mer mot den siden. Min største frykt er å måtte dele rom med to andre, en er nok. Ikke bare det, men det er køyeseng. Og siden jeg kommer frem ganske sent på dagen er jeg garrantert den siste som får valgt meg seng. Det er jo selvfølgelig to stk per soverom de andre plassene også, men der eksisterer det køyesenger i visse leiligheter. Er fortsatt usikker på om det blir Vista eller Commons, så får bestemme meg når jeg får mailen med valgene.
 

7 kommentarer

Linn Veronica

20.02.2016 kl.19:28

Så lenge vi får sette opp ønsker på dette, så har alle lik sjans på å få ønskene sine, for noen år tilbake var det visst sånn at de som møtte opp først fikk de beste plassene og rommene, og de siste ble bare stuet inn i Vista Way visstnok.

(Ta også i betraktning at VW er et party kompleks, og det eldste, så de har utrolig mye dårligere standard enn de andre kompleksene, og luft sirkulasjon er ikke det beste der siden det er såpass gammelt. Vi får ikke lov til å ha opp dører / vinduer til lufting, så om man ikke vil risikere å være mye sjuk dette året, så ville jeg ikke hatt VW på første valget). :)

Tanja

20.02.2016 kl.19:37

Linn Veronica: Ja hørte det, uff! Men tenkte mer på å velge hvilken rom og seng man vil ha i leiligheten man får utvalgt. Siden der er det visst nok førstemann.

Noen av leilighetene har blitt renovert hos Vista, ikke sikkert jeg blir heldig å få en av akkurat de selvfølgelig. Men jeg er en person som aldri lufter, blir sjeldent syk og har egentlig ikke høy standar når det kommer til leiligheter. Så for meg tviler jeg at det blir noe problem. Det viktigste er å få et snev av privatliv i blant :)

Linn Veronica

20.02.2016 kl.19:44

Det er nok ganske likt for alle. Alle med samme arrival får mail likt, så da spørs det hvor kjappe man er til å sette opp sine ønsker. :) Ikke så ofte man havner i leilighet med noen som allerede bor der. Dessuten kan man få søke om å bytte rom/leilighet etter 4 måneder eller noe slik jeg skjønte det.

Skjønner. :) Privatliv kan man vel egentlig se lenge etter der :p Blir vel kun hvis man er såpass heldig at rommaten er på jobb eller noe. :p

Tanja

20.02.2016 kl.20:15

Linn Veronica: Ja det skjønner jeg, men rommene i leiligheten er ikke tildelt (som jeg har forstått), så selv om alle flytter inn likt er det fortsatt forskjellig check-in tidspunkt. Siden vi f.eks lander ikke før halv fire så kommer vi til å være ganske sene til check-in, dermed er sannsyneligheten for at de andre har plukket ut hvilke rom og seng de vil ha større :)

Linn Veronica

20.02.2016 kl.20:24

Det er de ikke, men du får velge om du vil dele rom med 1 eller 2 personer, velger du kun at du er åpen for å dele rom med 1 så vil du nok slippe køyeseng uansett, så da spiller det egentlig ikke noen rolle med rommene tenker jeg da. :) Og bor du med 4 eller 6 personer er også sjansene små for køyeseng da det er minimum 2 stk pr rom. :)

Det er også flere som har vært borti det at de har fått tildelt rom uten køyseng, men fordi disney uten videre har ønsket å ha plass til flere så har de fått beskjed om at de kommer til å få en køyeseng i leiligheten. Var for 1 år halvannet at Patterson først fikk inn køyesenger, og jeg vet om noen som bodde der da, og de ble plukket ut til å få det. Siden de nå pusser opp deler av Vista er nok også sjansene store der for at de også kommer til å få inn køyesenger der også etterhvert.

Tanja

20.02.2016 kl.20:46

Linn Veronica: Ja, hørte det selv! Så utrolig kjipt om det skjer. Jeg spurte ei som hadde havnet på rom med 2 andre om hun hadde valgt det selv og hun sa at hun hadde krysset av å kun dele med 1 person, så hundre prosent sikkert er det nok ikke. Så det er der poenget mitt ligger, velger jeg Vista er ihvertfall sannsyneligheten bittelitt mindre. Og om de plutselig setter inn køyesenger der så kommer jeg nok uansett til å be om å flytte.

Linn Veronica

20.02.2016 kl.20:50

100% sikkert er det ikke, men sjansene er allikevel større om man setter opp egne ønsker enn å ikke gjøre det.

Skriv en ny kommentarTanja. 24 år. Oslo.

Ser usunt mye på serier og filmer. Tilbake i Oslo for øyeblikket og vet ikke hva som skjer videre.
Follow